Nispeten bilinmeyen bir kripto para ünitesi olan Pepe (PEPE), son 24 saat içinde süreç hacminde dramatik bir artış gördü ve hem Shiba Inu (SHIB) hem de Dogecoin’i (DOGE) geride bıraktı. Fiyatındaki yüzde 5,8’lik düşüşe karşın PEPE’nin 24 saatlik süreç hacmi, 281,3 milyon dolar üzere şaşırtan bir sayıya ulaştı.

PEPE coin’in hızlı yükselişi

Meme’lerden esinlenen dijital varlığın piyasa bedeli, 631 milyon dolar düzeyinde bulunuyor ve geçtiğimiz hafta boyunca değerli bir büyüme gösterdi. Daha tanınan göğüs kripto para üniteleri Dogecoin ve Shiba Inu ile karşılaştırıldığında, Pepe’nin süreç hacmi beklentileri değerli ölçüde aştı.

24 saatlik süreç hacmi 189,2 dolar ve piyasa pahası 9,3 milyar dolar olan Dogecoin, daha geniş kullanıcı tabanı ve popülerliğine karşın PEPE göğüs coin’inin gerisinde kaldı. Bir diğer göğüs kripto para ünitesi olan Shiba Inu da Pepe’nin gerisinde kaldı ve 24 saatlik süreç hacmi 100 milyon dolar ve piyasa kıymeti 4,6 milyar dolar olarak kaydedildi.

Pepe’nin yükselişi, kripto para piyasasının genel olarak çıkarlı çıktığı bir haftanın ortasında geldi.

Piyasa bedeline nazaran en büyük iki kripto para ünitesi olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH), geçtiğimiz hafta fiyatlarının sırasıyla yüzde 14,2 ve yüzde 8,8 oranında arttığını gördü. Bitcoin’in 24 saatlik süreç hacmi 10,6 milyar dolar, Ethereum’unki ise 7,2 milyar dolar düzeyinde bulunuyor.

Göğüs coin’in yükselişi, çoklukla süratli ve dramatik fiyat hareketleri yaşayan göğüs kripto paraların devam eden popülaritesini ve öngörülemez tabiatını vurguluyor. Göğüs coin sırf geçtiğimiz hafta yüzde 64 artış gösterdi.

Bu makale birinci olarak Kripto Para Haber üzerinde yayımlanmıştır.

Investing TR’nin Haberi