Kripto para piyasası Federal Reserve’in beklentiler doğrultusunda açıkladığı faiz kararının akabinde tarafını kuzeye çevirdi. Önder kripto para Bitcoin (BTC), yine 23 bin doların üzerine çıktı ve yeşil yolda ilerliyor. Bu gelişmelerin ortasında kripto para trade şirketi Amber Group, dünyanın en büyük kripto borsası Binance’e elindeki altcoin projelerini aktardı.

Sepeti altcoin dolu olan şirket, Binance coin akıtıyor

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, merakla beklenen Federal Reserve faiz kararı açıklandı. Traderlar ABD Merkez Bankası’nın faiz artırım kararını beklerken, Bitcoin fiyatı bugün erken saatlerde haftalık en düşük düzeyi olan 22.862 dolara geriledi. Ayrıyeten BTC, faiz artışı duyurusundan evvelki 24 saat içinde yatay süreç gördü. Bununla birlikte Bitcoin fiyatı, 25 baz puanlık artışın çabucak akabinde 23.000 doların üzerine çıktı ve yükselişine devam etti.

Bu gelişmelerin ortasında kripto para şirketi Amber Group, kripto borsası Binance’e 10.000 ETH transfer etti. Bu ölçü, yaklaşık olarak 15 milyon dolara tekabül ediyor. Ayrıyeten şirketin adresinde halihazırda yaklaşık olarak 1,8 milyon dolarlık stablecoin bulunuyor. Bunların dağımı ise şu formda: 1,14 milyon dolarlık USD Coin (USDC), 276.000 dolarlık Tether (USDT), 153.000 dolarlık TruFi (TRU), 133.000 dolarlık Wrapped Ethereum (WETH) ve 100.000 dolarlık Binance USD (BUSD). Buna ilaveten Polygon (MATIC), The Sandbox (SAND), Curve DAO Token (CRV), Sushi Swap (SUSHI), Spell Token (SPELL), Adventure Gold (AGLD) ve Deri Protocol (DERI) tokenleri de yer alıyor.

Amber Group’un cüzdanından gerçekleştirilen Binance transferleri

Kripto Koin’in Haberi