Kripto para piyasası başkan kripto Bitcoin (BTC) önderliğinde yeşil bölgede ilerlemeye başladı. Bitcoin, 24 bin doları ruhsal düzeyinin üzerine çıkmayı başarırken, altcoin’ler de onu izledi. Bununla birlikte kimi altcoin projelerinden gelen öneli haberler onları piyasadan ayrıştırdı ve fiyatlarını uçurdu.

Fiyatları uçuşa geçen altcoin projelerine ait gelişmeler

Optimism Foundation’ın ‘Bedrock’ yükseltmesini önerdi, fiyatı uçtu

Katman 2 ölçeklendirme sistemi Optimism’in yönetişim token’ı OP, dört hafta içinde %200’lük bir ralli yaparak, pazar başkanları Bitcoin ve Ethereum’u büyük bir farkla geride bıraktı. Çarşamba günü Ethereum katman 2 ölçeklendirme sistemi Optimism, performans ve fonksiyonelliği artırmak için bir main-net yükseltmesi önerdi ve yönetişim tokeni OP’deki ralliyi hızlandırdı.

Binance, Gürcistan ile mutabakat zaptı imzaladı, BNB zıpladı

Binance, Gürcistan İnovasyon ve Teknoloji Ajansı (GITA) ile bir Mutabakat Zaptı (MoU) imzaladı. Binance ve Gürcistan’ın İnovasyon ve Teknoloji Ajansı, ülkeye Blockchain inovasyonu getirmek için iş birliği yapacak. Mutabakat, Gürcistan’ın kripto para ünitesi sanayisini geliştirmeye yönelik yardım da dahil olmak üzere ‘büyük ölçekli’ eğitim ve topluluk Blockchain teşebbüsleriyle işbirliğini sağlayacak. haberin tesiriyle Binance Coin (BNB) fiyatı, genel piyasadan daha âlâ bir performans kaydetti.

Coinbase’in yol haritasına girdi ve fiyatı yükseldi

Kripto para borsalarının listelerine eklenmek altcoin projeleri için ateşleyici olmaya devam ediyor. Büyük kripto para borsalarından Coinbase’in Liquid Staked ETH (LSETH)’yi listeleme yol haritasına eklediğini duyurmasının akabinde altcoin fiyatı yükselişe geçti.

Synapse Token, cross-chain momentum oluştukça %44 arttı

Yatırımcılar cross-chain köprüsüne akın ederken, token yılın başından bu yana daha geniş DeFi bölümünden daha uygun performans gösterdi. Cross-chain Synapse Protocol’ün mahallî token’ı Synapse (SYN), son 24 saatte %44,74’lük bir yükselişin akabinde beş ayın en yüksek düzeyi olan 1,22 dolarda süreç görüyor. CoinDesk’in DeFi endeksine nazaran, altcoin, yılın başından bu yana merkezi olmayan finans (DeFi) genelinde rakiplerini geride bıraktı ve daldaki %58,27’ye kıyasla %151,56 arttı.

Synapse’in yükselişi kısmen, kullanıcıların varlıkları çeşitli Blockchain’ler ortasında aktarmalarına müsaade veren Synapse köprüsünün popülaritesinden kaynaklanıyor. Protokolün web sitesinde yer alan bilgilere nazaran, Synapse köprüsü kurulduğu günden bu yana 11.45 milyar dolarlık transfer sağladı.

Conflux CTO’su, yakma düzeneğinden bahsetti fiyat aya ulaştı

Conflux Network CTO’su Ming Wu’nun CFX’in yakma sistemine dair Twitter’dan kimi açıklamalar yaptı. Wu’nun açıklamaları altcoin için bir katalizör vazifesi gördü ve fiyatı aya fırlattı. Basın vaktinde token fiyatı günlük bazda %58,5 artışla 0,08215 dolara ulaştı. Wu, Twitter üzerinden şu açıklamayı paylaştı:

Conflux topluluğundaki beşerler ekseriyetle CFX’in tokenlerinde neden yakma düzeneğine sahip olmadığını sorarlar. Aslında var. Halihazırda sıfır adrese yakılan yaklaşık 500M (arzın %10’u) CFX var. Lakin bunun kâfi olmayabileceğini kabul ediyorum. Bu yüzden, CFX’in daha fazla yakma senaryosuna gereksinimi olduğunu düşünüyorum. Örneğin, depolama teminatlarının bir kısmını yakabiliriz. Çekirdek alanındaki NFT ekosisteminin giderek daha fazla geliştiği varsayımı göz önüne alındığında, depolama teminatları değerli olabilir.

LBRY Credit (LBC), menkul değer olmadığı ilan etti ve %90 arttı

LBRY Credit (LBC) fiyatı, ABD Menkul Değerler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) tokenin menkul değer olmadığını kabul etmesinin akabinde bugün erken saatlerde %90’ın üzerinde arttı. LBC, dijital içeriğin hem tüketiciler hem de üreticiler tarafından dağıtılma ve erişilme formunu kolaylaştırmayı amaçlayan bir platform olan Library Credit’in lokal tokeni. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Library Credit, ABD SEC ile uzun bir çaba verdi ve Pazartesi günü bir New Hampshire bölge mahkemesi yargıcı, ikincil piyasadaki LBC token süreçlerinin menkul değer olmadığına karar verdi.

Kripto Koin’in Haberi