Balina izleme botları, piyasanın toparlanma sürecinde olduğu son haftalarda ağır birikim gören 3 altcoin projesine dikkat çekti. Bilhassa DyDx, Ekim ayından bu yana büyük yatırımcıların radarında.

Altcoin balinaları son üç aydır DyDx biriktiriyor

Lookonchain tarafından paylaşılan on-chain bilgilere nazaran, devasa bir anonim balina, Ekim 2022’den bu yana öbür büyük cüzdanlarla birlikte DYDX topluyor. Balinalar şu ana kadar 21 milyon dolardan fazla DYDX tokeni eke geçirdi. Son satın alma süreci DYDX’in yükselişinden çabucak evvel gerçekleşti.

Performans açısından bakıldığında, DYDX çoğunlukla piyasa eğilimlerini takip ediyor. Aralık ayının sonunda, DYDX’in fiyatı birkaç ayın en düşük düzeyine ulaştı ve bu noktayı taban olarak işaretledi. Bundan sonra durmadan yükseldi ve geçen yıl Ekim’de biriktirmeye başlayan balinalara kıymetli karlar sağladı.

Cardano da balinaların radarında, analistler daha yüksek düzeyleri bekliyor

Deneyimli kripto analisti Ali Martinez’e nazaran Cardano (ADA), 0,365 ila 0,376 dolar fiyat aralığında kurulan talep duvarı tutulursa daha yüksek düzeylere çıkabilir. ADA, bir evvelki piyasa çapındaki ralli sırasında FTX öncesi yüksek düzeylerini tekrar yakalayamadı. Ancak düşük düzeyler, fiyat bölgesine gitme fırsatı için ülkü bir yer hazırlayabilir.

Martinez, IntoTheBlock’tan alınan datalara atıfta bulunduğu ADA’nın 0,365 ile 0,376 dolar aralığındaki hareketlerini inceliyor. IntoTheBlock dataları, yaklaşık 91,94 bin adresin 4,39 milyar ADA’yı 0,365 dolar ile 0,376 dolar aralığında ortalama 0,370 dolar fiyatla satın aldığını ortaya koyuyor. Bu talep kümesi, ADA için çok değerli bir dayanak fonksiyonu gören bir duvar oluşturdu. Martinez, bu duvarın tutunması durumunda Cardano’nun daha yüksek düzeylere çıkabileceğine inanıyor.

En büyük Ethereum balinaları, yükseliş ortasında bu altcoin projesini biriktiriyor

WhaleStats tarafından sağlanan bilgilere nazaran, “Boromir” isimli 168. en büyük ETH balinası son 24 saat içinde 1.45 milyon dolar pahasında 120 milyar Shiba Inu (SHIB). Etherscan.io tarafından sağlanan datalara nazaran, Türkiye’nin önde gelen kripto para ünitesi süreç platformu Paribu üzerinden yaklaşık 12 saat evvel büyük satın alma gerçekleşti.

Yüklü Shiba Inu satın alımları kısa mühlet evvel netleşen Shibarium lansman tarihiyle temaslı olabilir. Kriptokoin.com olarak Shiba’dan sıcak gelişmemelere bu yazıda yer verdik. Fiyat açısından SHIB, şu an itibariyle 0.000012 dolar aralığında bir dirençle karşı karşıya, token 18 Ocak ve 22 Ocak’ta sırasıyla 0.00001295 ve 0.0000125 dolarlık evvelki yüksek düzeylerinden düştü. SHIB bu aralığı aşabilirse, bir sonraki amacı 0,0000136 dolar olacak. Fiyattaki artış eğilimi, 0,0000151 ve 0,0000179 dolarlık potansiyel amaçlarla devam edebilir.

Kripto Koin’in Haberi