Binance CEO’su CZ, bugün bir CNBC haberini yorumladığı tweet’iyle altcoin piyasasını hareketlendirdi. Misal bir hareketliliği daha evvel FTX’in iflası akabinde yaptığı paylaşımlarla tetiklemişti.

Bu altcoin Binance CZ’nin tweet’iyle tekrar hareketlendi

En büyük kripto Twitter topluluklarından Documenting Bitcoin, bugün Mart 2022 tarihli bir CNBC haberini “Şimdiye kadar okuyacağınız en önemli başlık” olarak alıntıladı. CNBC’nin haberi, Ukraynalı bir mültecinin tüm birikiminin %40′ını yahut yaklaşık 2.000 dolarlık Bitcoin içeren bir USB ile Polonya sonunu nasıl geçtiğini anlatıyor.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, gündeme taşınan habere yorum olarak Binance dayanaklı bir sıcak depolama cüzdanından kelam etti. CZ, “USB’ye ihtiyacı yoktu. Trust Wallet ve Binance gibi bir cep telefonu cüzdanı kullanabilirdi” dedi. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere CZ daha öncede Trust Wallet’tan tekraren bahsetmişti.

Bu ortada, Twitter’dan bir kripto meraklısı, soğuk cüzdan Ledger’in daha inançlı olduğunu öne sürdü. CZ buna, “Bir savaş bölgesi sınırını bir donanım aygıtıyla geçmek risklidir. Alıp götürmek daha kolay. Ledger yine de iyi bir cihaz” yorumunu yaptı.

Trust Wallet Token (TWT) ikinci defa ralli yaptı

Trust Wallet’ın mahallî tokeni TWT, Binance CEO’su CZ’nin tweet’leri akabinde kısa müddette pik yaptı. Gün içi en yüksek düzeyi 1,78 dolara temas ettikten sonra hafif bir düzeltme gördü. TWT şu anda 1,7 dolar civarında süreç görüyor. 14 Kasım’da CZ’nin attığı tweet’in akabinde %50’den fazla artışla 2.50 dolarla tepe yapmıştı.

Trust Wallet, Binance tarafından destekleniyor

Trust Wallet, kullanıcıların kripto para ve NFT’ler üzere dijital varlıkları denetim etmelerini sağlayan merkezi olmayan cüzdan uygulamasıdır. Ayrıyeten, Binance’in resmi kripto para cüzdanıdır ve 65 Blockchain için dayanak ve 4,5 milyondan fazla kripto para ünitesine erişim sağlıyor.

Cüzdan bilhassa, kullanıcıların kripto paralarını denetim etmesine ve erişmesine müsaade veriyor. Birçok merkezi cüzdanın tersine Trust Wallet, DApp’lere erişim içerir ve kullanıcıların DApp’lerle desteklenen ağlarda inançlı bir formda etkileşim kurmasına imkan tanır. CZ, FTX’in iflas ettiği Kasım ayında, kullanıcıların tüm bu özelliklere muhtaçlığı olduğunu ve Trust Wallet’in bunu karşılayabilecek bir saklama tahlili olduğunu vurgulamıştı.

Binance Smart Chain’i temel alan Trust Wallet, proof-of-stake (POS) düzeneğiyle destekleniyor. Ayrıyeten, Binance tarafından yürütülen ve Binance Chain’de ve temel akıllı mukavelelerinde bir güvenlik açığı keşfeden herkese 10.000 dolara kadar BNB ödeyen cömert bir kusur ödül programı tarafından korunmakta. Bunun ötesinde, bir BEP-20 olarak TWT, onu yönetmek için kullanılan cüzdan yazılımının güvenliği ile korunur.

Kripto Koin’in Haberi