Investing.com – Netaş (NETAS) tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada iki sipariş muahedesinin yapıldığı bilgisi verildi. 

KAP’a yapılan açıklamada Netaş, Turkcell (TCELL)’in bağlı ortaklığı Turkcell Satış ve Dijital İş Servisleri’nden, ZTE WTTx (Wireless to the X) eser projesi kapsamında 2.212.500 dolar doları fiyatında sipariş aldı. 

Şirket, ayrıyeten Turkcell’in bağlı ortaklığı Superonline İletişim Hizmetleri’nden, ZTE VDSL Modem eser projesi kapsamında 903.000 dolar fiyatında bir sipariş daha aldığını açıkladı. 

Bağlantı bölümünün değerli şirketlerinden Netaş Telekomünikasyon, Temmuz ayında da Türk Telekomünikasyon A.Ş.’den (TTKOM) 2.870.000 dolar fiyatında HGW Wifi5 ve 2.670.000 dolar meblağında VDSL Wifi5 modem siparişi alarak cirosuna değerli bir katkı sağladı.

NETAS hissesinde son durum 

Bilgi teknolojileri dalına dahil olan NETAS, bugün %6 bandında kıymet artışıyla 37 TL bölgesine adım atarken bölümün en çok yükselen 5 payı ortasında yer alıyor. 

Dik ivmeli yükselişine devam eden pay, Ağustos ayında %15 paha artışına sahipken şu an yılbaşındaki fiyat düzeyinin %11 altında hareket ediyor. NETAS, yılın birinci yarısında %52’yi bulan düzeltmenin akabinde trendini aksine çevirdikten sonra Mayıs ayındaki 20 TL’de bulunan taban düzeyinden kısa müddette %90 oranında toparlandı. 

 

Investing TR’nin Haberi