Bu hafta halka arz olarak borsada süreç görmeye başlayan Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A.Ş. (KLSER) ve Atakey Patates Besin Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ATAKP) payları 2’de 2 tavan olarak yatırımcısını mutlu etti.

Bugün Yıldız Pazar’da süreç görmeye başlayan Fuzul Gayrimenkul Yatırım Paydaşlığı A.Ş. (FZLGY) hisseleri da birinci süreç gününde tavandan fiyatlanmaya başladı.

Atakey Patates Besin Sanayi ve Ticaret

Atakey Patates Besin Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Borsa İstanbul’da ATAKP kodu ile dün süreç görmeye başlayan pay senedi, geride bıraktığımız gün gerçekleşen seans içerisinde tavan fiyattan süreç görmeye devam ediyor.

Atakey Patates halka arz büyüklüğü 1 milyar 114 milyon 848 bin TL olurken ATAKP halka arzına katılan yatırımcı sayısı 1 milyonun üzerinde gerçekleşti. Yatırımcılara 13-14 lot ATAKP hissesi dağıtıldı. ATAKP halka arz ayrıntıları şöyleydi:

ATAKP hisseleri Borsa İstanbul’da Yıldız Pazar’da 2 gündür süreç görüyor. ATAKP haftanın son süreç gününde de tavan fiyat olan 47,78 TL’den alıcı buldu.

Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi

Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A.Ş.’nin Borsa İstanbul’da KLSER kodu ile dün süreç görmeye başlayan pay senedi geride bıraktığımız gün gerçekleşen seans içerisinde tavan fiyattan süreç görüyor.

Kale Seramik halka arzının büyüklüğü 2.734.761.625 TL olurken KLSER halka arzına katılan yatırımcı sayısı 2 milyonun üzerinde gerçekleşti. Yatırımcılara 44-45 lot KLSER hissesi dağıtılırken ferdi yatırımcılara dağıtılan toplam lot sayısı 86.418.467 oldu.

KLSER halka arzının ayrıntıları şöyle:

KLSER hisseleri Borsa İstanbul’da Yıldız Pazar’da 2 gündür süreç görüyor. KLSER fiyatı ise haftanın son süreç gününde de tavan fiyat olan 30,24 TL.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Paydaşlığı A.Ş.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım İştiraki A.Ş.’nin Borsa İstanbul’da FZLGY kodu ile dün süreç görmeye başlayan pay senedi, bugün birinci süreç gününde seans içerisinde tavan fiyattan süreç görmektedir. FZLGY halka arzında toplam 91 milyon 860 bin adet hisse halka arz edilmişti.

Halka arzın ayrıntıları şöyleydi:

FZLGY hisseleri Borsa İstanbul’da Yıldız Pazar’da bugün süreç görmeye başladı. FZLGY birinci süreç gününde de tavan fiyat olan 9.79 TL’den süreç görüyor.

Bu makale birinci olarak halkaarz.net üzerinde yayımlanmıştır.

Investing TR’nin Haberi